Наші партнери

Altax

Altax — фірма з імпорту засобів захисту деревини. Ми імпортуємо якісну продукцію відомого по всій Європі польського виробника засобів захисту деревини, матеріалів та конструкцій з неї. Фірма Altax пропонує унікальну комплексну програму засобів захисту і антисептування деревини. Такий підхід до справи надає можливість забезпечити захист деревини на всіх етапах її обробки та використання.


Knauf

КНАУФ - це сімейна компанія і в той же час міжнародна група підприємств. Найбільший в світі виробник будівельних матеріалів для внутрішнього та зовнішнього оздоблення, ізоляційних матеріалів, а також - в галузі виробництва обладнання для механізованного оштукатурювання. Активна діяльність компанії на українському ринку почалась у серпні 1996 року зі створення дочірньої фірми "КНАУФ Маркетинг".


EuroGips

Фирма “GIPS GELISTIRILMIS INSAAT MALZ. VE PERLITLI SIVA SAN. TIC. A.S.” (Турция) является производителем сухих гипсовых смесей и владельцем торговой марки «EUROGIPS». Компания владеет двумя заводами в г. Анкара и г. Мерсин. Являясь одним из лидеров по производству гипсовых материалов в Турции, компания ставит во главе своей деятельности удовлетворение потребностей потребителей путем производства высококачественной продукции, которая сертифицирована Институтом Стандартизации Турции.


Rigips

Saint-Gobain Rigips – крупнейший в мире производитель гипсокартонных и специальных листов, смесей на основе гипса, а также потолочных систем и аксессуаров для быстрого и качественного монтажа. Имея 65 заводов, 75 карьеров и производственных площадок по всему миру, и более 13000 сотрудников, компания обеспечивает свое присутствие на локальных рынках, максимально удовлетворяя потребности наших клиентов.


Ceresit

Компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)» - одна з найуспішніших компаній концерну Henkel за показниками прибутковості та динаміки розвитку в усьому світі. Зареєстрована в Україні з 1998 році. «Хенкель Баутехнік (Україна)» виробляє 400 видів продукції: будівельні суміші Ceresit і Thomsit, шпалерні клеї Metylan, фарби, побутові клеї та будівельні суміші «Момент». 40 центрів комплектації Ceresit-Pro утеплюють будівлі методом скріпленої теплоізоляції.


Klingspor

Після запуску виробництва абразивних матеріалів в кінці 19-го століття, на сьогоднішній день Klingspor є виробником світового рівня в даній галузі і власником дванадцяти заводів з товарооборотом понад 260 мільйонів євро та 2700 співробітниками. Признаний за свій асортимент абразивних продуктів, до недавнього часу концерн практично не був представлений в області алмазних виробів, де він пропонував тільки незначну лінійку продуктів, яку отримував від своїх партнерів.


Kreisel

Компанія KREISEL – українське представництво німецької промислової групи FIXIT Trockenmörtel Holding AG, яка об’єднує наступні торгові марки – HASIT, KREISEL, RÖFIX, FIXIT та KARBON Nova. Сьогодні KREISEL займає одну з лідируючих позицій на українському ринку сухих будівельних сумішей.


Maxweld

MAXweld РЦ — универсальные электроды с улучшенной рецептурой для широкого применения в быту и промышленности. Предназначены для ручной дуговой сварки конструкций из углеродистых сталей, когда к формированию швов в различных пространственных положениях предъявляют повышенные требования.


Weber

Weber – ведущий производитель сухих строительных смесей для ремонта и нового строительства, успешно существующий на рынке более 100 лет. В настоящее время бренд работает в 49 странах мира, насчитывает более 180 заводов и занимает первое место в Европе по продаже сухих строительных смесей.


Байріс

ТОВ «ТВК Байріс» формує дилерську мережу та пропонує весь спектр послуг, пов’язаних з активним розвитком торгових марок Альтакс та Байріс. Асортимент цих брендів представлений в більшості регіонів України та кожного року збільшує свою географію продажу.


Долоні

ТОВ «Дніпрошкіргалантерея» – сучасне підприємство, що динамічно розвивається, трикотажна фабрика з виробництва рукавичок з повним технологічним циклом: від виробництва пряжі до упаковки та логістики. ТОВ «Дніпрошкіргалантерея» займається виробництвом трикотажних робочих рукавичок з 2008 року.


Момент

У 1956 році компанією Henkel AG&Co.KGaA у Дюссельдорфі (Німеччина) було виготовлено перший контактний клей ТМ Pattex. У більшості країн світу клеї ТМ «Момент» і сьогодні відомі під назвою Pattex. Через 23 роки після випуску контактного клею ТМ Pattex, у 1979 році, цей клей з’являється на території колишнього СРСР під назвою «Універсальний клей «Момент-1». Ця назва не була випадковою, адже клей надійно склеював майже всі матеріали. На той час з цим клеєм ТМ «Момент» не міг конкурувати жоден радянський клей. Починаючи з 1998 року контактний клей ТМ «Момент» виготовляють без токсичного толуолу.


Техноніколь

Торговые Системы ТехноНИКОЛЬ – крупнейший поставщик кровельных, гидроизоляционных и теплоизоляционных материалов для промышленного, гражданского и частного домостроения. На данный момент компания является одной из лидеров строительного рынка Украины, а также, занимает одно из лидирующих мест среди поставщиков товаров для строительства. Мы не стоим на месте, мы постоянно развиваемся, предоставляя новые возможности своим клиентам.


TKK

Целью компании TKK является сохранение роли ведущего производителя добавок для бетона и санирующих средств, полиуретановых монтажных пен и герметиков на рынке Словении и рынке Юго-Восточной Европы, а также увеличение доли рынка монтажных пен в Европе и удержание позиций в десятке лучших производителей.


Wkret-Met

Качественный крепеж – залог долговечности построенного дома. Компания Креп-Мет предлагает качественный крепеж от ведущих производителей, которые имеют сертификаты стандарта качества.


Schuller

Schuller Eh'klar - професійний торговий партнер. Це стосується всіх наших продуктів, малярних інструментів, а також щіток, пензлів, фарб, скребків, рукавиць, абразивів. Серед багатьох: наш вибір дуже конкурентний! На протязі більше ніж 40 років наша компанія виступала за компетентне обслуговування клієнтів і кращу якість нашої продукції, що ми втілюємо на практиці.


Polifarb

Компанія Polifarb працює на ринку з 2002 року. Головною нашою відмінністю є комплектація заводу високотехнологічним устаткуванням, використанням новітніх технологій і рецептур, а також сировинних компонентів від передових світових виробників. Ми безперервно відстежуємо новинки на ринку сировини і прогрес в області технології покриттів. Наші приорітети:
безкомпромісна висока якість нашої продукції;
завжди високий рівень сервісу і обслуговування;
індивідуальні рішення для кожного.


Krumix

KRUMIX – це унікальне поєднання асортименту гіпсових та цементних сумішей. Гіпсова лінійка покриває усі етапи внутрішніх ремонтних робіт, що є особливо цінним для збереження регуляції мікроклімату в приміщенні. Цементна лінійка – клеї для внутрішніх та зовнішніх робіт різної складності.


Verto

Компания займається виробництвом міжкімнатних дверей та всіх необхідних аксесуарів. Ми кожен день працюємо для того, щоб зробити Вашу оселю красивішою та надійнішою!

Розділи