Оплата та доставка

Способи оплати товару


- Оплата готівкою в офісі інтернет-магазину


Оплата замовлень в інтернет-магазині проводиться в національній валюті. Менеджер зобов'язаний надати Вам всі необхідні документи.

- Оплата готівкою при доставці

При виборі цього способу оплати товар буде доставлений післяплатою (Україна) або адресною доставкою (по Закарпатській області). Ви оплатите узгоджену відповідно до правил інтернет-магазину суму кур'єру і отримаєте замовлений товар з усіма необхідними документами. Кур'єр приймає тільки готівкові гривні.
Накладений платіж - вартість товару і доставки Ви оплачуєте при отриманні замовлення. Послуга післяплати оплачується покупцем, згідно тарифів кур'єрської служби. При доставці, наприклад, службою Нова Пошта послуга післяплати коштує 20 грн плюс 2% від суми замовлення.


- Оплата картами Visa і MasterCard

Оплата здійснюється картами Visa і MasterCard будь-якого банку через термінал в офісі інтернет-магазину. Про це способі оплати потрібно попередити менеджера при формуванні замовлення. Оплата картами Visa / MasterCard додасть приблизно 2% до вартості товару. Або Ви можете отримати від нас рахунок-фактуру і оплатити картою в терміналі (або Приват24) на наші реквізити, які Вам вишле наш менеджер.

- Безготівкова оплата

Для оплати товарів за безготівковим розрахунком Вам необхідно при оформленні замовлення вказати в примітці тип оплати «Безготівкова». Після узгодження з менеджером Вам на електронну пошту буде відправлений рахунок-фактура. Зверніть увагу, що юридичні особи можуть отримати товар тільки за дорученням. У разі отримання товарів фізичною особою-підприємцем, довіреність потрібна, якщо товар забирає не підприємець, а співробітник підприємства. При оформленні замовлення юридичній і фізичній особі-підприємцю необхідно надати наступні документи: свідоцтво реєстрації підприємства, свідоцтво платника ПДВ (при наявності), свідоцтво платника єдиного податку (за наявності). Замовлення відвантажується після зарахування грошових коштів.

- Інші можливості придбання товарів

Розстрочка від банків партнерів.
Кредит від банків партнерів.

Доставка

Шановні покупці!
Ми прагнемо, щоб Ваші замовлення оброблялися і доставлялися в мінімальні терміни. На обробку заявки йде кілька хвилин, чим швидше Ви подзвоните і оформите замовлення, тим швидше ми сформуємо Ваше замовлення і організуємо доставку. Вартість доставки залежить від габаритів купленого матеріалу і від адреси доставки (Закарпатська область).

Вартість доставки по м Ужгороду 200грн. до 2 тонн. Доставка матеріалу здійснюється за погодженням із замовником.

Самовивіз. Ви самостійно можете приїхати і забрати замовлений матеріал зі складу.

По Україні доставка здійснюється будь-якою фірмою-перевізником згідно їхніх тарифів.

Умови повернення та обміну

Куплений товар можна повернути або обміняти протягом 14 днів після покупки. При цьому повинен бути збережений товарний вид товару, комплектація, захисні елементи (пломби і ярлики), упаковка, а також чек або інший розрахунковий документ, виданий кур'єром. Повернення неможливий, якщо товар має явні ознаки експлуатації, зміни і, тим більше, пошкодження.


Якщо повернення товару відбувається з причини, що ви передумали купувати його, то послуги з доставки повернення, ви оплачуєте самостійно в повному обсязі.


У разі браку товар повертається в магазин, а ви отримуєте аналогічний належної якості без додаткової оплати. У разі пошкодження товару, або неповної комплектації замовлення - необхідно відмовитися від отримання товару і його оплати, а так само скласти акт - претензію перевізнику, і надати нам копію, після чого ми відправимо Вам новий товар. У разі, якщо з вашої посилкою сталася така ситуація, обов'язково повідомте нам про те, що трапилося по телефону.


Якщо приховані дефекти виявилися після початку експлуатації, будь ласка, зв'яжіться з нами. Ми виконаємо експертизу, на основі якої буде прийнято рішення про подальші дії - ремонту, заміни або повернення грошей.


Повернення коштів здійснюється на протязі 3 банківських днів з моменту скасування замовлення, або протягом 3 банківських днів з моменту отримання нами товару в разі повернення, але зазвичай набагато швидше;)

Розділи